just nu.

tjejstöd again..






snabbupdatering

imon är det skola med tjejstöd typ hela dagen , as soft.
vi hörs imon för nu ska ja mysa vid tvn.
puss


everywhere ;)

var med massa massa i stan och överallt, så hitta vi en as fet grusparkering som vi sladda runt på as guttttt !
brukar inte vara rädd föratt åka med ngn som kör galet men nu jävlar trodde ja att ja skulle dö hahahah . as kul.

så kommer typ tre feta vita tjejer som sätter sig tyo 3 meter framför våran bil och drar ner byxorna o sätter sig o pissar hahahahhah urs fyfan det var det äckligaste !

var överallt denna dan typ.
sen på natten drog vi till stigcenter som faktiskt heter stigs center som ja kom på igår,.. så träffa vi massa o så blev det lite bråk osånt.. aja ahahahah 200 motorvägen hem o racear med en toyota sutra eller supra eller vafan det heter, vi vann hahahahahah åkte den åt andra hållet eller ? ;)


haha helt vitt utanför för allt damm o grus typ ,

marcus

du är ljuset i mitt liv och du är det finaste som finns. jag saknar dig varje dag som går och försöker tänka att du igentligen inte är så långt borta för det är du ju inte, men jag saknar dig ändå marcus du är min bästa vän och en underbar pokjvän och jag längtar hela tiden tills du kommer hem igen och jag får krama och pussa på dig gubben , komo miis med mig , hahah älskling . tusen miljaders pussar till dig . du är min, jag är din, ingen som kan ändra på !



kallt !

är så jäkla frusen idag funderar fan på att ta svea jackan imon asså , om det är samma väder som det varit idag kommer ja fan göra det.
imon ska ja o josseeeposse antagligen se film o mysa i "höstvädret"  at your place ? vi kör på de tycket jag ;)
det ringer hela tiden med något nummer ja inte känner igen o så svarar ja så hör man bara andetag typ , jag slutar svara men dom slutar fanumej inte ringa. blir fan knäpp snart.

men nu ska ja ut o ta en cigg ttyl...


språkval slash inte..

ska ha språkval nu men är på tjejstödet ist det är as chill ja o josse typ sitter vid datan o ba tar det lugnt. väntar på att putte ska komma tillbaka med mina cigg från kungälv, sega ååsnaa :)
saknar min marcooooooos :(
han kommer på fredag så då får vi mysa hihihi :) aja
.



jag ska till london ! med tjejstödet, i vår antagligen , as najs bara shoppa o kolla grejer o hitta på massa :) hahahha josse tänkte kolla på eifeltornet ;) smarting däääeer.....
vill fan åka till madame tussauds wax kabinett (stavning)
fett kul ;)
best wishes...

goood soongs....

BUMPY RIDE


KID SISTER-PRO NAILS

sommaren.

denna sommaren har gått så sjukt jävla snabbt så det är fan inte sant, har gjort hur mycket grejer som helst s har inte hunnit med at updatera något hahahha ....
snart flyttar marcus till skåne och går i skolan där är jätte ledsen över det men jag får väl vänja mig vid det, vill ju att han ska få göra vad han vill.
aja puss så länge ...
:love:

RSS 2.0